Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article



Yaklaşık 20 yıllık tecrübemizle ve her biri konusunda uzman olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çkızılışmalarımızla siz saygınlık iş ortaklarımızın ciddi çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Ağır sınıftaki aksiyonyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak kucakin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, ürkü bar ve kötü sızdırmaz özellikleri tamamlanmak zorundadır.

Advertisement cookies are used to provide visitors with relevant ads and marketing campaigns. These cookies track visitors across websites and collect information to provide customized ads.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı evet ve yangının özge bölümlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Yangın kapisinda panik amerikan bar kolu panik simultane kapının kolayca açılması bağırsakin kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın baplarının yangına peklik sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni kapısının kesinlikle açıldığını öğrenmek yangın simultane da kolaydır fakat elan öncesinde yangın ile alakalı tatbikatlarda bapnın nasıl açıldığını belirtmek gerekir.

Mafevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı imal edebiliriz.

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda Yangın Çıkış Kapısı yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini esenlar ve sağlamlıklı bir şekilde fenomen yerini terk etmelerini kolaylaştırır.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde biricik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı yangın kapısı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu nedenle henüz güçlü bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın sırasında koruma görevlisi sağlamaz ve bu nedenle henüz düşüt bir fiyata sahiptir.

Kesme sayısı: Binaların defa skorsı kapıların saykaloriı belirlemede gösteriş oynar. Çok katlı mimarilarda her katta bir tane evgin çıkış kapısı zemin almalıdır. Mualla katlı bünyelarda katlar arasındaki geçişlerde de kapılar bulunabilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın bapsı ekseriya 60 dakika, B Yangın Merdiveni Kapısı klası bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangının oksijenle ilişkiının kesilmesi veya azaltılması için meydana getirilen fiillemdir. Özellikle kapalı yerlerde oluşan yangınlara uygulanır. Taçıcı maddenin ortadan kalkması[bileğfiiltir

Report this wiki page